HBmag هر آنچه درباره استانبول لازم است بدانید
Hbgroup
مقالات
دسته بندی ها
برچسب ها
HBmag
دسته بندی ها
بازگشت به سایت
خرید خانه در استانبول زندگی در استانبول گردشگری در استانبول شهروندی ترکیه گپ تایم استانبول فیلم و سریال ترکیه حساب بانکی و سرمایه گذاری در ترکیه
ازدواج در کشور ترکیه

ازدواج در کشور ترکیه

امروزه ازدواج و برپایی مراسم مخصوص به آن، از اهمیت بسیاری برخوردار است. بدین منظور، انتخاب مکان مناسب برای مراسم، از جمله درگیری‌های فکری ازدواج به شمار می‌آید.
مجموع بازدید : 647 زمان مطالعه : 3 دقیقه و 6 ثانیه

ازدواج در کشور ترکیه قوانینی دارد. امروزه ازدواج و برپایی مراسم مخصوص به آن، از اهمیت بسیاری برخوردار است. بدین منظور، انتخاب مکان مناسب برای مراسم، از جمله درگیری‌های فکری ازدواج به شمار می‌آید. زیرا در هرکشوری، باتوجه به قوانین داخلی آن کشور و عرف حاکم بر جامعه، مراسم ازدواج برپا می‌گردد.

بسیاری از ایرانیان خواهان ازدواج در کشور ترکیه هستند. زیرا این کشور، علاوه بر مکانی رویایی برای مراسم ازدواج، از قواعد و قوانینی نزدیک به قوانین ایران برخوردار است. برای مثال، درصد بالایی از مردمان کشور ترکیه، مردمانی مسلمان محسوب می‌شوند. همچنین عرف حاکم بر کشور ترکیه، به علت دین مشابه با کشور ایران، بسیار نزدیک به جامعه ایرانیان می‌باشد. بدین جهت، ازدواج در کشور ترکیه انتخابی بسیار درست به شمار می‌رود.

اگر که خواهان ازدواج در این کشور فوق‌العاده هستید، در ابتدا باید با برخی از مقررات و قوانین مخصوص ازدواج در کشور ترکیه آشنا شوید. بدین جهت، در ادامه مطلب، مواردی مفید در این باب ارائه خواهیم داد.

قوانین ازدواج در کشور ترکیه

ازدواج در کشور ترکیه، طبق قانون مدنی این کشور امکان‌پذیر می‌باشد. بدین صورت، هریک از اتباع کشور ترکیه، می‌توانند با یکی از افراد کشور ترکیه ازدواج کنند. همچنین، ازدواج دو تن از اتباع مختلف خارجه در کشور ترکیه نیز ممکن است. اما لازم است هریک از موارد ازدواج گفته شده، زیر نظر مقام صلاحیت‌دار کشور ترکیه، صورت گیرد.

البته ازدواج دو تن از اتباع یکسان در کشور ترکیه نیز امکان‌پذیر است. برای مثال، دو فرد ایرانی می‌توانند در کشور ترکیه به صورت رسمی ازدواج کنند. برای انجام این موضوع، می‌توانند به دفاتر سفارت کشور خود در ترکیه، مراجعه کنند. همچنین دفاتر ازدواج کشور ترکیه نیز، مراسم ازدواج آن‌ها را برپا می‌کند. لازم به ذکر است، تنها ازدواج‌های محضری نزد دولت ترکیه به رسمیت شناخته می‌شوند. ازدواج محضری به ازدواجی گفته می‌شود که طبق قوانین مدنی مخصوصازدواج کشور ترکیه، صورت گرفته باشد. در ادامه مطلب، به بررسی هریک از موارد گفته شده به صورت جامع و کامل خواهیم پرداخت.

ازدواج دو تن از اتباع با ملیت همسان

اگر ازدواج در کشور ترکیه توسط دو فرد از ملیت یکسان صورت گیرد، باید زیر نظر سفارت‌خانه کشور زوجین باشد، و یا توسط مقامات کشور ترکیه انجام گیرد. البته تمامی سفارت‌خانه‌ها نیز ازدواج را انجام نمی‌دهند. بدین منظور باید دنبال سفارت‌خانه مرتبط با کشور خود باشید که ازدواج را به صورت رسمی برگزار کند. برای مثال، دو شخص ایرانی قصد ازدواج در کشور ترکیه را دارند. بدین منظور باید، در ابتدا به دنبال سفارت‌خانه و یا کنسولگری ایران در کشور ترکیه باشند. سپس جویای امکان انجام برپایی ازدواج در آن دفاتر شوند. اگر سفارت‌خانه ایران، ازدواج را به صورت رسمی برگزار کرد، می‌توانند در همان مکان مراسم ازدواج را برگزار کنند. اگر امکان برگزاری ازدواج در سفارت‌خانه‌ ایران نبود، می‌توانند تاوسط مقامات ترکیه، ازدواج کنند. البته برای ازدواج از این طریق، باید سندی از مقامات صالح کشور ایران دریافت کنند تا نشان‌ دهد زوجین توانایی و صلاحیت ازدواج را دارند. این سند می‌تواند از مقامات ذی‌ربط در سفارت‌خانه تهیه گردد.